Carl, Smilla, Anne og Søren er igen i Grønland. Vi har været afsted før, hvor vi var i Upernavik og i Ilulissat. Denne gang er vi taget til Nuuk.
Du kan følge med i vores eventyr herinde. Vi glæder os til at vise jer, hvad vi oplever.

fredag den 14. december 2012

Morfar

Yeah. Så kom Morfar.

Og hvor heldig kan man være kun 20 min forsinket efter en hel dags rejse. Alle var glade og vi nyder hinanden det allerede. Efter en god lang nat har vi idag gået en tur i byen i de lyse timer, som efterhånden kun er fra kl 11-13 med skumringstid en time før og efter. Det er virkelig dejligt at kunne vise byen frem i lys. Det var der ikke rigtig nogle af os, der havde troet.
Smilla er helt med på, at vi er blevet en mere i familie og hun viser Morfar alt det han slet ikke ved endnu. Lige fra i hvilken skuffe, der ligger dukketøj og til i hvilken vej man skal gå, for at komme til butikken. Mens jeg lavede mad her til aften sad de to rødder arm i arm i sofaen og delte en pose chips. Ren hygge.
"Nu skal du bare se, Morfar!"

-Og vi har fået et par ekstra gåtursben og arme med, når vi handler.
 Vi har i løbet af de sidste par dage fået besøg af mange store og små isbjerge i vores baghave (havet) og på billederne kan i se hvor hurtigt landskabet skifter. I morgen ser det helt sikkert komplet anderledes ud.

13. dec. 2012 kl 12:45 -Vores hus er det lysegule længst til højre.
14. dec 2012 kl 12:40
Her er en "live-scale" version, hvis man kan se den lille motorbåd lige midt i billedet.

Dette bliver bare et kort indlæg. -Mest til de mange, der er spændte på at høre om Morfar er kommet sikkert i havn. Det er han! Vi passer på ham, men beholder ham lige lidt.
Til sidst nogle billeder af Smillas rolige hverdag.
Først pakker vi nisse-gave op.

Så går vi tur rundt og hilser på hundebasser. De er nogle gange så mange og glade, at det er "sikres" at være i vognen.

Og så vasker vi op. Eller vasker i hvert fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar