Carl, Smilla, Anne og Søren er igen i Grønland. Vi har været afsted før, hvor vi var i Upernavik og i Ilulissat. Denne gang er vi taget til Nuuk.
Du kan følge med i vores eventyr herinde. Vi glæder os til at vise jer, hvad vi oplever.

fredag den 15. marts 2013

Sidste tid og tilbage i DK

Så lykkedes det alligevel at komme så langt bagud med bloggen, at det virker helt fjollet at sidde her og skrive om de sidste to måneder. Men vi gør det lige alligevel.

Vores sidste tid i Grønland blev som alle de andre måneder fyldt med gode oplevelser og dejlige mennesker. Søren fik en slædetur og en sejltur med fra Ejvind, en snescooter-tur med Anne og så lige endnu en helikoptertur to dage inden vi vendte snuden mod Danmark. Pigerne hyggede sig og nød det dejlige vejr lige indtil det blev -25 grader og gåturene blev kortere. Den sidste weekend inden vores hjemrejse holdte vi afskeds-kaffemik som den perfekte afslutning på 9 måneder i det kolde nord.
Det var naturligvis vemodigt at skulle forlade vores venner, naturen og livet, da vi mandag morgen d. 25. februar sad i den lille Dash-8'er. Men forventingen om at skulle hjem til familien og venner, Volvo'en (siger Søren) og vores hus kunne også mærkes. Man gør sig på en eller anden måde klar til at noget slutter og noget andet begynder. Og så vidt vi ved er vi langt fra færdige med Grønland i det lange løb. Så det blev et "på gensyn" og ikke et farvel fra os alle tre.

Og så kom vi hjem. Til det store hus, der pludselig er meget luksus og ligger meget fladt. Smilla kunne ikke kende noget som helst og først efter et par dage fandt vi ud af at hun, når hun talte om "Danmark", mente vores hus på Ørslevvestervej. Alt hendes legetøj var nyt de første dage, men hun faldt ligeså hurtigt til her, som hun har gjort de to andre gange hun er kommet til et nyt hjem indenfor de sidste 9 måneder. Hun er med stor succes startet hos sin gamle dagplejer og hun nyder at lege med børn hver dag.
Søren har haft den første arbejdsdag i går (i nat) og det er vist fuldstændig som det han tog af sted fra.
Anne er i gang med at finde et job, så virkeligheden også i denne del af familien kan blive en realitet.
Alt i alt er det hele som det skal være og der kommer nok ikke så mange indlæg på bloggen, som der har gjort. -For hvem gider skrive (læse) om 30 svaner i flok på marken eller muldvarpen der har holdt den vildeste havefest under vores græsplæne...??
I stedet får i et billedshow med de sidste skønne billeder fra Vores Grønlands Eventyr -i denne omgang.
Hellefisk på brættet, så store som arme.

Det lokale kunsthånd-værksted (hedder det, det?).

Solens sidste stråler fra vores Ilulissat hus.

Sidste gåtur til Isfjorden. I ca. -18 grader.

Gæster ved vores hyggelige afskeds-mik lørdag d. 23. februar.
Far, Sørens sidste flyvertur.

Udsigten fra Sørens helikoptertur lørdag d. 23. februar. Vandet damper fordi det er varmere end luften.

Søren og Ejvind på slæden.

Så går turen hjem til DK med ét stk træt baby. Hun har været dygtig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar