Carl, Smilla, Anne og Søren er igen i Grønland. Vi har været afsted før, hvor vi var i Upernavik og i Ilulissat. Denne gang er vi taget til Nuuk.
Du kan følge med i vores eventyr herinde. Vi glæder os til at vise jer, hvad vi oplever.

onsdag den 6. juni 2012

Hverdagen

Efter vi nu har været her i en uge, er hverdagen ved at forme sig. Mens Far går på arbejde hygger pigerne. Og vi laver lidt forskellige ting. Blandt andet har jeg pakket en masse pensler, vandfarver og tykt papir, så vi kan være kreative, hvilket var et stort hit.

Første akvarel.
Når vi skal ud har vi selvfølgelig tøj på til det, men det er ikke mere end hvad vi ville have på en efterårsdag i DK. Tit går vi ned til butikken ved siden af havnen eller på legepladsen ved siden af politistationen.

Der er stadig store isterninger i havnen mellem skibene.

Den fine legeplads. Eneste ting vi skal have styr på, når alt sneen er væk er affaldet, som nogle personer desværre er meget dygtige til at kaste fra sig.

Ja, det er så denne lille grønne sag, der huser Upernaviks politi.
Når far så har fri kommer han over og leger med os, inden vi går hjem. Og hvis vi er rigtige heldige kommer helikopteren forbi. Den har base "nederst" i byen, hvor imod lufthavnen ligger på toppen af byen (tættere på vores hus) og herfra flyver den til div. opgaver.
Find 'kopteren. Og se for øvrigt legepladsens udsigt.
Vi hygger os derhjemme inden spisetid. En grillmiddag er det foreløbigt blevet til. Moskusokse bøffer er slet ikke ringe på en mini weber.
En terrassedør er det desværre ikke blevet til, men vi klarer os gennem vinduet.
Nogle gange har Far politibilen med hjem, som han også har beskrevet i sit indlæg om sin rådighedsvagt i fredags.
Sneen rundt om huset forsvinder mere og mere for hver dag.
Jeg har lavet lidt fix med billedet, hvor man kan se det meste af byen. Dog ikke den store nye hal, der ligger til venstre og heller ikke sygehuset som ligger til højre for billedet. Politistationen ligger på den anden side af "bakken" et sted midt imellem vores hus og "spidsen" af byen mod højre.
Kort sagt er vores hverdag meget stille og rolig. Vi nyder ikke at have tusind ting, der skal nåes og bare tage dagen oppefra og ned.

//Anne

1 kommentar:

  1. Kære alle 3.

    Dejligt at høre at hverdagen er begyndt at melde sig. Vi ville blot lige ønske hjerteligt tillykke med jeres bryllupsdag igår.

    Knus fra Glostrup

    SvarSlet